Ostoskori

Ilmaiset toimituskulut yli 30€ euron tilauksista

Mikä on säilötty ruusu?

Säilötty ruusu on 100% luonnollinen ruusu, joka on käsitelty vallankumouksellisella tekniikalla säilyttämään tuoreen ruusun ulkonäön useiden vuosien ajan. Ruusu todella säilyttää värinsä ja muotonsa ja se kestää tavallista ruusua pidempään.


Näin säilömistekniikka toimii

Ruusujen säilöminen vaatii erityiskäsittelyä. Ruusut poimitaan käsin. Juuri leikattujen kukkien varret upotetaan välittömästi säilöntänesteeseen, joka on valmistettu glyseriinistä sekä muista kasvikomponenteista. Kukkien mehu korvataan vähitellen nesteellä, kunnes prosessi on valmis muutaman päivän kuluttua. Tämä prosessi on ympäristöystävällinen eikä ole terveydelle haitallinen.


Valmis ruusu

100% aito ruusu, joka näyttää siltä kuin se olisi juuri poimittu ja kestää kuitenkin useita vuosia menettämättä luonnollista pehmeää kauneuttaan, muotoaan tai väriään. Säilötyissä ruusuissa on pehmeä, silkkinen kiilto, kaunis väri ja kiinteä rakenne. Toisin kuin oikeat ruusut, säilötyt ruusut eivät tarvitse vettä tai muuta hoitoa. Säilöttyjä ruusuja ei todellakaan voi verrata silkkiruusuihin, kuivattuihin tai pakastekuivattuihin ruusuihin.


Ruusujen alkuperämaa

Kaikki käyttämämme ruusut kasvatetaan ja käsitellään Etelä-Amerikassa.


Ruusujen tuoksu

Ruusuissa on yleensä hyvin mieto tuoksu käsittelyn jälkeen, joka kuluu pois vuosien varrella.


Tarvitseeko ikiruusuja hoitaa?

Ikiruusut ovat onneksi helppohoitoisia verrattuna muihin kukkiin, mutta säilyäkseen mahdollisimman pitkään hyvinä, muutama asia kannattaa ottaa huomioon:

Ruusuja ei tarvitse eikä saa kastella, sillä ne eivät ole käsittelyn jälkeen enää eläviä. 

Ruusujen koskettelua tulisi välttää, sillä ruusut ovat hyvin herkkiä. 

Suora auringonvalo saattaa tehdä ruusuille hallaa. Ihanteellinen säilytyspaikka ruusuille on huoneenlämmössä varjoisassa paikassa. 

Kerääntyneen pölyn voi hellästi poistaa ruusujen päältä esimerkiksi pienellä pölyhuiskalla!

Ruusut on kiinnitetty laatikossa olevaan kukka-asettimeen. Ethän poista ruusuja laatikosta, sillä ne saattavat mennä siitä rikki.

Ja mikä tärkeintä: Nauti ruusuistasi!

Onko sinulla kysyttävää ikiruusuihin liittyen?

Laita meille viestiä alla olevan painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä