Ostoskori

Ilmaiset toimituskulut yli 50€ euron tilauksista

Mikä on säilötty ruusu?

Säilötty ruusu on 100% luonnollinen ruusu, joka on käsitelty vallankumouksellisella tekniikalla säilyttämään tuoreen ruusun ulkonäön useiden vuosien ajan. Ruusu todella säilyttää värinsä ja muotonsa ja se kestää tavallista ruusua pidempään, sen takia kutsummekin niitä ikiruusuiksi!


Näin säilömistekniikka toimii

Ruusujen säilöminen vaatii erityiskäsittelyä. Ruusut poimitaan käsin ja juuri leikattujen kukkien varret upotetaan välittömästi säilöntänesteeseen, joka on valmistettu glyseriinistä sekä muista kasvikomponenteista. Kukkien mehu korvataan vähitellen nesteellä, kunnes prosessi on valmis muutaman päivän kuluttua. Tämä prosessi on ympäristöystävällinen eikä ole terveydelle haitallinen.


Valmis ikiruusu

100% aito ruusu, joka näyttää siltä kuin se olisi juuri poimittu ja kestää kuitenkin useita vuosia menettämättä luonnollista pehmeää kauneuttaan, muotoaan tai väriään. Säilötyissä ruusuissa on pehmeä, silkkinen kiilto, kaunis väri ja kiinteä rakenne. Toisin kuin oikeat ruusut, säilötyt ruusut eivät tarvitse vettä tai muuta hoitoa. Säilöttyjä ruusuja ei todellakaan voi verrata silkkiruusuihin, kuivattuihin tai pakastekuivattuihin ruusuihin.


Ikiruusujen alkuperämaa

Kaikki käyttämämme ikiruusut kasvatetaan ja käsitellään Etelä-Amerikassa.


Ikiruusujen tuoksu

Ikiruusuissa on yleensä hyvin mieto tuoksu käsittelyn jälkeen, joka kuluu pois vuosien varrella.Tarvitseeko ikiruusuja hoitaa?

Ikiruusut ovat onneksi helppohoitoisia verrattuna muihin kukkiin, mutta säilyäkseen mahdollisimman pitkään hyvinä, muutama asia kannattaa ottaa huomioon:

Ikiruusuja ei tarvitse eikä saa kastella, sillä ne eivät ole käsittelyn jälkeen enää eläviä. 

Ikiruusujen koskettelua tulisi välttää, sillä ikiruusut ovat hyvin herkkiä. 

Suora auringonvalo saattaa tehdä ikiruusuille hallaa. Ihanteellinen säilytyspaikka ikiruusuille on huoneenlämmössä varjoisassa paikassa. 

Kerääntyneen pölyn voi hellästi poistaa ikiruusujen päältä esimerkiksi pienellä pölyhuiskalla!

Ikiruusut kiinnitetään käsintehtyihin ja kestäviin kukkabokseihin. Kukkaboksit valmistetaan standardien mukaisesti Euroopassa ja ne ovat täysin kierrätettävissä olevaa paperimassaa. Ethän poista ikiruusuja boksista, sillä ne vaurioituvat hyvin herkästi.

Ja mikä tärkeintä: Nauti ikiruusuistasi!

Onko sinulla kysyttävää ikiruusuistamme?

Laita meille viestiä ota yhteyttä painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä