Ostoskori

Ilmaiset toimituskulut yli 50€ euron tilauksista

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Tämä verkkosivusto on Luxury Corner Finland Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Luxury Corner Finland Oy (y-tunnus: 3263718-8). Luxury Corner Finland Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissäsi on Matkahuollon Lähellä-paketti kuljetuspalvelu.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvan toimitusmaksun, joka on 7,70-10€ riippuen tilauksen koosta. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, korvaamme mielellämme uudella vastaavalla tuotteella.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@flowerboxfinland.fi